Loading Events

Deep-Dive into the data-driven workplace

Event details

Date:
May 10, 2023
Time:
15:00 - 18:30
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Workplace Vitality Hub
View Organizer Website

Register now

Op woensdag 10 mei a.s. organiseert de Workplace Vitality Hub wederom een Deep-Dive sessie, ditmaal met als onderwerp “op weg naar de datagestuurde werkplek”.

Slimme of intelligente kantoren worden immers de standaard wanneer we denken aan werkplekken in de kantooromgeving, zeker in tijden van plaats-en-tijd-onafhankelijk (hybride) werken. Werkplekken waar technologie mensen in staat stelt beter, makkelijker en slimmer te werken dan thuis. Zo’n werkplek moet een diversiteit aan werkzaamheden ondersteunen en de mensen in staat stellen te werken in een ruimte die daarbij past, inclusief de faciliteiten die daarbij horen (licht, luchtkwaliteit, etc). Het streven wordt werknemers een datagestuurde user-experience aan te bieden die vanaf opstaan tot einde werkdag ondersteuning en vitaliteit biedt, inclusief logistieke aspecten.

Ook de High Tech Campus denkt in die richting en werkt als partner van de Workplace Vitality Hub actief mee aan onderzoeken in het living lab. Graag nodigen wij u uit om kennis te nemen van de denkrichting en status van onderzoeken op het gebied van datagestuurde werkplekken.

Programma:

15:00 uur : inloop
15:30 uur: Paul van Son / Toekomstvisie HTCE
16:15 uur : Rob van Gemert / Mogelijkheden van Spacewell Workplace applicatie
17:00 uur : Bernard Grundlehner – Onderzoeken en status datagestuurde werkplek HTC-85
17:45 uur : Netwerkborrel

Registreer hier

Register now